Skip to main content
CRYOTHERAPY

Valg af den rigtige kryoterapimaskine

By april 17, 2020No Comments

Rentabilitet og oplevelse
Hver ny kryoterapibutiksejer eller kryospa-manager skal fastlægge deres mål for deres nye satsning på kryoterapi. Kunder er nødt til at få den bedste oplevelse af deres tid tilbragt på faciliteterne, og cryo-virksomhedsejere vil helt sikkert sætte pris på overskuddet eller den succesrige udvidelse af deres forretning, der trækker yderligere kundekreds. Lave faste omkostninger og driftsomkostninger er også motiverende faktorer for vores kunder. Kundeoplevelse og rentabilitet er dog ofte de vigtigste drivkræfter for at starte en kryoterapivirksomhed med udstyr fra CRYONiQ. Naturligvis kræver enhver fremtidig kryo-butik pålideligt udstyr, der hjælper med at nå disse mål. Takket være vores mange kunder har vi haft muligheden for at sætte vores produkter på prøve og vores tilbagevendende klienter. Vi værdsætter al tilbagemelding fra klienter og attester, da det hjælper os med at gå videre. Takket være dette modtager vi ofte kryoterapi-kammeranmeldelser om, at CRYO XC ™ er en god kunstner, og at vores klienter betragter det som den mest pålidelige kryogene maskine med fantastisk ROI.

Sikkerhed
Ethvert kryoterapikammer, der bruger den mest effektive og effektive metode til afkøling i form af flydende nitrogen, skal indeholde flere vigtige sikkerhedsfunktioner i dets system. CRYO XC ™ tilbyder i øjeblikket over 10 forskellige sikkerhedssensorer og er derfor kommet på spidsen inden for sikkerhed inden for kryogen kammeterapi. Alle funktioner, der findes i XC, er designet og implementeret baseret på klientoplevelse og intuitivitet. Dette inkluderer funktioner som iltføler, klient / operatørs nødknapper, ventilbeskyttelse, kabine tremorafbrydelse, indre mekanismekontrol og mange flere. Temperaturindstillinger kan justeres på ethvert tidspunkt i hele sessionens varighed, men udføres ofte i intervallet mellem -100C til -160 C eller -140F til -280F. Det vigtigste er, at XC tilbyder jævn fordeling af dampe i klientkabinen, hvilket er en væsentlig funktion i det bedste kryokammer.

Budget til kryoterapi-forretning
Som med andre investeringer og forretningsbeslutninger vil klienter være på udkig efter den mest fornuftige og fordelagtige måde at budgettere på deres kryokammer og kryoterapi. I samarbejde med vores finansielle partnere såvel som kryoterapipartnere gør vi vores yderste for at tilbyde vores kunder de bedste leasing og økonomiske betingelser for at etablere succesrige virksomheder og yde en premium service. Vi gør dette på baggrund af vores politik for langsigtet udvikling og involvering, og til gengæld giver dette os positive referencer og et godt omdømme.

Faciliteter
Før du tager beslutningen om at gå videre, er det vigtigt at overveje de fysiske krav til åbning af et kryoterapicenter og at søge efter det rigtige kryokammer blandt de forskellige producenter af kryogent kammer. CRYO XC ™ er bestemt en af ​​de mest alsidige og tilpasningsdygtige kryoterapienheder på markedet med tilgængeligheden af ​​et lagrings- og forsyningssystem under tryk og ikke under tryk. Enheden kræver i sig selv et areal på mindst 16 m² (4m x 4m) eller 120 ‘kvadratfod (10’ x 12 ‘). Dette kan dog variere for begge systemer og forskellige allerede eksisterende egenskaber og krav på anlægget.

Marketing
Alle vellykkede cryo-placeringer har administreret gode marketingkampagner sammen med deres tilbud om ekstraordinære tjenester. I tilfælde af at du leder efter hjælp til marketingkampagner, er CRYONiQ og partnere klar til at hjælpe kunder med de grundlæggende krav til succes set på andre bemærkelsesværdige steder. Vi giver tips til at vælge de rigtige kryoterapibehandlingsomkostninger for et specifikt område, og hvor meget koster det at starte en kryoterapivirksomhed i dit område inklusive de individuelle markedsføringskrav. Kontakt os, så sørger vi for, at du får de rigtige råd og anbefalinger.

Leave a Reply

Oversæt »