Hvad er kryoterapi & hvordan fungerer det?

1. Hvorfor bruger vi LN2 (flydende nitrogen), er det skadeligt?

I dag vil næsten alt kryogen-udstyr være baseret på et kølemiddel kaldet Flydende Nitrogen. LN2 er det perfekte kølevæske, til brug i WBC. Det store indhold i atmosfæren (ca. 77% af atmosfæren) betyder, at det let kan samles fra luften omkring os ved at komprimere det i flydende form. Desuden tillader den flydende tilstand af nitrogen enkel opbevaring.
Dets kogetemperatur ligger på -196 ° C, hvilket hjælper os med at opnå ekstremt lave temperaturer meget hurtigt. Den fjerde grund er stoffets tilgængelighed og antallet af distributører at vælge imellem. Den femte årsag er de eksisterende retningslinjer for sikkerhed og bekvem anvendelse og håndtering af LN2 i praksis, som gør det sikkert at bruge det under næsten alle forhold. Derfor er det så simpelt at drage fordel af de ekstreme temperaturer på LN2 -196 ° C.

Hvem kan bruge kryoterapi?

1. Hvilke risici er der forbundet med WBC?

Kryoterapi for hele kroppen har minimale risici. Risikoen inkluderer svingninger i blodtrykket under behandlingen med op til 10 point systolisk (denne virkning vender efter afslutningen af proceduren, da perifer cirkulation vender tilbage til normal), allergisk reaktion på ekstrem kulde (sjælden), rødme og hudforbrænding (kun hvis de udsættes for lave temperaturer længere end anbefalet). Risici observeres hyppigst hos personer, der kan finde deres tilstand på listen over kontraindikationer.

2. Hvem skal ikke bruge WBC?

Følgende tilstande er kontraindikationer for kryoterapi i hele kroppen: Graviditet, svær hypertension (BP> 180/100), akut eller nylig myokardieinfarkt, ustabil angina pectoris, arytmi, symptomatisk hjerte-kar-sygdom, hjertepacemaker, perifer arteriel okklusiv sygdom, venøs trombose, akut eller nylig cerebrovaskulær ulykke, ukontrollerede anfald, Raynauds syndrom, feber, tumorsygdom, nyre- og urinvejssygdomme, symptomatiske lungeforstyrrelser, blødningsforstyrrelser, alvorlig anæmi, infektion, klaustrofobi, koldallergi, alder under 18 år, akutte nyre- og urinvejssygdomme.
Kunder skal altid kontakte deres medicinske udbydere om deres særlige medicinske status.

3. Hvem skal bruge WBC?

WBC er ideel til atleter, der søger muskelgendannelse, mennesker med kroniske smerter og inflammatoriske tilstande, og dem, der søger vægttab og hudforyngelse. Kryoterapi bruges efter operation for at fremskynde heling og reducere smerter uden bivirkningerne af smertemedicin. Yngre klienter, i alderen 10 til 18 år, kan bruge WBC med forældres samtykke.

4. Er WBC behagelig?

Ja. WBC er tør, hyperkølet luft, der strømmer over hudoverfladen, så processen fryser aldrig hudvæv, muskler eller organer. Resultatet er kun en “følelse” af at være kold. Kroppen bliver narret til at tro, at denne ekstreme kulde er livstruende.

Hvad er de vigtigste fordele ved kryoterapi?

1. Hvad hvis jeg ofte er kold eller let bliver forkølet?

Da kulden fra WBC kun trænger ind på overfladen af huden, vil du kun opleve en svag køling. Kryoterapi forbedrer kredsløbet i kroppen og stimulerer produktionen af brunt fedt, så din fremtidige evne til at tolerere kulde forbedres.

2. Kan klienten få en forfrysning fra WBC?

Nej. Den øjeblikkelige kolde påvirkning af kryoterapi vil hæve den indre kropstemperatur i en kort periode.

3. Kan personer med klaustrofobi gennemføre WBC-sessioner?

Ja. Klientens hoved er over kammeret og bliver udsat for omgivende luft i rummet, og de er i stand til at kommunikere med alle personer i rummet. Klientens hoved forbliver på alle tidspunkter over den øverste kant. Kabinedøren lukkes kun ved hjælp af magneter, derfor kan den ikke låses, og en medarbejder er til stede under hele processen for at holde øje med klienten.

4. Hvordan sammenlignes kryoterapi med et isbad?

WBC-behandling resulterer i en meget anden reaktion fra kroppen end den ville med et isbad. I cryosauna vil tre minutter med ekstrem, tør kulde kun nå de øverste lag af huden, hvilket får hjernen til at begrænse blodgennemstrømningen til en intern cyklus. WBC får kroppen til at frigive antiinflammatoriske proteiner og endorfiner, hvilket resulterer i superladet blod. I et isbad får 15 minutter koldt vand først kroppen til at overføre blod til ekstremiteterne og resulterer i en sænkning af kroppens kernetemperatur.

Hvordan kan jeg tale med tidligere brugere eller andre klienter?

Hvis du gerne vil tale med brugere af WBC om effekten eller udstyr, kan du se vores referencesektion eller besøge vores kortside for et interaktivt kort med kontaktoplysninger på vores kunder.

Diverse & andre spørgsmål om kryoterapi

Hvad er lokal krypoterapi & hvordan bruger vi den?

Lokal kryoterapi er beregnet til kortvarig lokal behandling af specifikke punkter i kroppen (ansigt, led osv.). Strømmen med ekstremt kølig luft brister ved temperaturer fra -110 ° C til -150 ° C. Hvert område behandles i en periode på ca. 1 til 3 minutter, hvor den sædvanlige varighed af sessionen er 10- 15 minutter.
På grund af den maksimale temperatur ved dysen (op til -150˚С), er operatøren nødt til at variere afstanden fra dysen til den udsatte hud (hver centimeter af strømmen betyder temperaturstigning med 50 til 80 ° C), for at opnå den nødvendige grad af afkøling.

Ansøgning:

 • Kosmetologi (kryogen massage, cellulitis, acne, seborrhea osv.)
 • Dermatologi (psoriasis, neurodermitis, eksem osv.)
 • Neuropatologi (neuritis, neuralgi, radiculitis)
 • Manuel terapi (osteochondrose)
 • Behandling af kvæstelser
 • Behandling af forbrændinger
 • Sportsmedicin
 • Genopretning efter operation

Effekter:

 • Kosmetologi (kryogen massage, cellulitis, acne, seborrhea osv.)
 • Fjernelse af akutte og kroniske smerter, spasmer
 • Fjernelse af betændelse, ødemer
 • Regulering af muskeltonus
 • Forbedring af motorisk funktion
 • Aktivering af metaboliske processer
 • Øget immunitet
 • Forbedring af mikrocirkulation
 • Regenerering af væv