Bestil en tid hos cryosaunalux.dk

Væk kroppen og lindre smerte hos CryosaunaLux

Prøve behandling: 495 kr

5 Uges Forløb: 3.700kr

Kryoterapi – hvad er det?

Helkropskropoterapi er eksponering af den menneskelige krop for ekstrem kulde, som oftest anvendes i en kryosauna eller en kryokammer. Formålet med WBC er en hurtig og forbedret reaktion på skader, langvarig konditionering af kroppen og for de observerede positive æstetiske virkninger, det kan have på huden.

Oprindeligt stammer udtrykket kryoterapi fra de græske ord “cryo” (κρύο), der betyder koldt, og “terapi” (θεραπεία), der betyder kur. De positive effekter af kryoterapi har været anerkendt i hundreder af år, men terapiens fulde potentiale er først blevet opdaget for nylig.

Baseret på medicinske undersøgelser af kryoterapi og terapiens sikkerhed ved længerevarende brug, kan vi nu drage fuld fordel af de ekstreme forhold, der opnås i kryosauna og kryokammeret.

Under en session udsættes personens krop for ekstreme temperaturer for at give indtryk af, at kroppen kan være i et miljø, hvor kroppen kan opleve hypotermi (en tilstand, hvor kroppens kernetemperatur falder under det normale niveau af 36,7 ° C).

For at beskytte kroppen mod hypotermi indsnævrer hjernen blodkar og muskler i de perifere dele af kroppen, en proces, der benævnes vasokonstriktion.

Når sessionen er slut, og kroppen indser, at den ikke er i fare, frigiver den blodkar og muskler i en handling med vasodilatation. Enhver risiko for hypotermi med WBC forhindres ved den tidsbegrænsning, som en person udsættes for, hvilket er 3 minutter.

På kort sigt kan WBC fremskynde bedring af overfladiske kvæstelser, men det har også bidraget til forbedringer af andre sundhedsmæssige forhold.

Nyheder fra instagram

@allan.hansen.351 #amerikansk #fodbold #football #danmark #soccer #denmark #vm #superliga #vm2018 #dk #sldk #odense #bold #copenhagen #fcm #fcmidtjylland #dbu #herning #aarhus #københavn #holstebro #sport #midtjylland #brande #ikast #sommer #fussball #worldcup2018 #worldcup #gold, ...

#flyvevåbnet #værdatkæmpefor #forsvaret #hæren #trompet #prinsensmusikkorps #musikkorps #kornet #cornet #armyband #tuba #trombone #prinsenslivregiment #militærorkester #brassensemble #trumpet #musikkorpset #flugelhorn #brassband #waldhorn #forsvaretsuddannelser #søværnet #sergent #hru #armylife #saftigemigmig #officer #memestilhæren #hærenbelike #dank ...

Gavnlige effekter ved brug af Cryosauna

– Kosmetologi (kryogen massage, cellulitis, acne, seborrhea osv.).
– Fjernelse af akutte og kroniske smerter, spasmer.
– Fjernelse af betændelse og rødemer.
– Regulering af muskeltonus.
– Forbedring af motorisk funktion.
– Aktivering af metaboliske processer.
– Øget immunitet.
– Forbedring af mikrocirkulation.
– Regenerering af væv.

Her finder du os

Adresse: Tulipvej 1
Postnr: 7100
By: Vejle

Bestil en tid her »