• Balanceret

    Kabine temperatur

  • Kvalitet

    af sessionen

  • 3 - 7 L

    Per Session

Opdag CRYO XC™

Cryo-kammerproducent og leverandør af kryoterapiudstyr

Hos CryosaunaLux er vores mål at levere pålidelige og kvalitetsprodukter sammen med den bedste service.

Lær mere om vores kryoterapiløsninger, produkter og find ud af, hvad vi gør.

Cryosauna – det sker der med kroppen

Baseret på medicinske undersøgelser af kryoterapi og terapiens sikkerhed ved længerevarende brug, kan vi nu drage fuld fordel af de ekstreme forhold, der opnås i kryosauna og kryokammeret.

Under en session udsættes personens krop for ekstreme temperaturer for at give indtryk af, at kroppen kan være i et miljø, hvor kroppen kan opleve hypotermi (en tilstand, hvor kroppens kernetemperatur falder under det normale niveau af 36,7 ° C).

For at beskytte kroppen mod hypotermi indsnævrer hjernen blodkar og muskler i de perifere dele af kroppen, en proces, der benævnes vasokonstriktion.

Når sessionen er slut, og kroppen indser, at den ikke er i fare, frigiver den blodkar og muskler i en handling med vasodilatation.

De gavnlige effekter er listet i afsnittet herunder.

Vores Cryosauna – CRYO XC

CRYO XC™ er et helt nyt krypterapi-kammer til hele kroppen, ofte kaldet kryokammer, kryosauna eller kryokabin.

Vores fokus inden for produktion af kryoterapiudstyr er pålidelighed, kontinuerlig forbedring og positive oplevelser med CRYO XC ™. Ud over vores enheder til hele kroppen, tilbyder vi en lang række kryoterapimaskiner.

CRYO XC ™ er bygget i henhold til høje kvalitetsstandarder og baseret på vores tilgang til at bygge kryoterapiudstyr med lang holdbarhed. CRYO XC ™ er designet af vores eget CRYONiQ-team, som har opnået den højeste pålidelighedsklasse af vores partnere, der tilbyder en bredere portefølje af kryokamre.

Gavnlige effekter ved brug af Cryosauna

Kosmetologi (kryogen massage, cellulitis, acne, seborrhea osv.).
Fjernelse af akutte og kroniske smerter, spasmer.
Fjernelse af betændelse og rødemer.
Regulering af muskeltonus.
Forbedring af motorisk funktion.
Aktivering af metaboliske processer.
Øget immunitet.
Forbedring af mikrocirkulation.
Regenerering af væv.

Pålidelighed

I kraft af vores omfattende erfaring med installation og anvendelse af forskellige cryosaunaer har vi været i stand til at minimere risiko for driftsstop med vores eget kryoterapimateriale. Det betyder, at vi kan bruge mere tid på at håndtere andre behov hos vores kunder og partnere.

Læs mere

Om cryosauna

Cryosauna omdanner flydende nitrogen til ekstremt kold gasholdig luft, der kommer ind i kabinen med det formål at sænke klientens hudoverfladetemperatur over en periode på 1,5 – 3 minutter. Huden reagerer på kulden og sender signaler til hjernen, som igen stimulerer de regulerende funktioner i kroppen og frigiver antiinflammatoriske proteiner såvel som endorfiner i blodbanerne. De positive effekter viser sig umiddelbart efter, at klienten forlader kryosaunaen.

Læs mere