• Balanceret

    Kabine temperatur

  • Kvalitet

    af sessionen

  • 3 - 7 L

    Per Session

Opdag CRYO XC™

Cryosaunalux tilbyder nu erhvervsaftaler

Hos CryosaunaLux er vores mål at levere pålidelige og kvalitetsprodukter sammen med den bedste service.

Lær mere om vores kryoterapiløsninger, produkter og find ud af, hvad vi gør.

Gavnlige effekter ved brug af Cryosauna

Det betyder glade medarbejdere, der trives og sjældent er syge. Og det kan virkelig gavne virksomhedens image, når medarbejderne fortæller deres netværk om muligheden for at få cryoterapi på arbejdspladsen.

Få en erhvervsaftale :

Det kan være svært at skille sig ud fra mængden som arbejdsplads, men noget af det, der virkelig betyder meget for mange medarbejdere, er følelsen af at være værdsat.

Kæmper du med rekruttering, fastholdelse, loyalitetsproblematikker, manglende trivsel eller sygefravær blandt dine medarbejdere? Eller vil du bare være blandt de bedste, når det kommer til medarbejderpleje?

Så er en aftale om cryoterapi en både nem og praktisk løsning, der giver dig mulighed for at gøre noget ekstra for dine medarbejdere.

Cryoterapi er en form for kropsbehandling, hvor kroppen bliver udsat for ekstremt kold luft, helt ned til -130 grader i op til tre minutter, for at aktivere kroppens kuldeforsvar. Det sætter gang i en række fysiologiske processer, der menes at give både kosmetiske og sundhedsmæssige resultater.

Vi kommer forbi jeres virksomhed med vores rullende klinik, så du skal hverken investere i udstyr eller sørge for transport.

Cryoterapi kan have en lang række fordele

Cryoterapi kan have en lang række fordele – det kan give ny energi, et løft i humøret, mere selvtillid og bedre sundhed til dine medarbejdere. Det kan især være en god idé at give medarbejderne mulighed for at holde kroppen i gang, hvis de har stillesiddende arbejde, hvor de ikke får rørt sig nok.