Skip to main content
CRYOTHERAPY

CRYONiQ introducerede det nye CRYO XC ™ termisk kontrast kryoterapikammer ved FIBO 2019 i Köln, Tyskland

By april 16, 2020No Comments

Vi er stolte af at meddele, at vores CRYO XC ™ Cryochamber nu er udstyret med termisk kontrast kryoterapi-tilstand. Vi har introduceret det nye CRYO XC ™ termisk kontrast kryoterapikammer på FIBO 2019 i Köln, Tyskland.

Termisk kontrasttilstand er en innovativ metode til anvendelse af kryptoterapi i hele kroppen med ekstremt kolde temperaturer sammen med en unik opvarmningsfunktion. Denne funktion øger de positive effekter af Cryo-sessionen med en endnu mere intens oplevelse.

Fordelene ved termisk kontrast kryoterapi

Yderligere opvarmning af kroppen i 3 til 5 minutter med op til + 50 ° C / + 120 ° F før en session åbner hudens porer, som fremmer blodcirkulationen. Ikke kun føles klienten mere komfortabel, men det øger også behandlingseffektiviteten. Indtræden af ​​den kolde tilstrømning vaskulære reaktion er stærkere, og den positive virkning af forkølelsen kan fuldt ud udfolde sig.

Hvad er fordelene ved at bruge termisk kontrast kryoterapi-tilstand?

1.Safety

Denne tilstand bringer ekstra sikkerhed for slutkundene på grund af det faktum, at den yderligere reducerer den lave mulighed for frostskader risici forbundet med kryoterapi til et minimum. Takket være et par minutter på op til 50 ° C / + 120 ° F inden kryoterapisessionen, behøver klienter, der ikke er regelmæssige brugere af kryoterapi, ikke at falde til ekstreme temperaturer for at opleve en fuld session. Termisk kontrast Cryoterapi-tilstand intensiverer også regelmæssige sessioner for mere erfarne kryoterapi-gåere. Nogle klienter bruger muligvis også denne funktion til at tørre fugt ud af hudoverfladen, før de frysetemperaturer brister ind.

2. Vedligeholdelse

Alle kryoterapikamre skal tørres i slutningen af ​​arbejdsdagen. Dette gøres for at bevare deres funktionalitet og beskytte mod eventuelle negative effekter forårsaget af et islag, der konstant bygger sig inde i kabinen. Jo flere sessioner der er udført pr. Dag, jo længere skal kabinen tørre ved afslutningen af ​​en arbejdsdag.

Men takket være Cryoterapi-tilstand med termisk kontrast kan du skære den nødvendige tid til tørring med halvdelen. Det betyder, at din virksomhed kan bruge mere tid på at øge sessioner og tjene penge.

3. ROI-effekt

Den reelle effekt for kunderne kommer, når de oplever fuld termisk kontrast kryoterapi-tilstand. Sessioner i en kryokammer kan normalt kun vare i højst 3 minutter.

Takket være vores helt nye funktion kan sessionen nu forlænges med 3 til 5 minutter. Hvilket kan tage sessionen til i alt 8 minutter. Dette betyder, at du som virksomhed kan tilbyde mere værdi, mere intensitet til en lidt højere pris pr. Session og blive endnu mere rentabel end før.

Leave a Reply

Oversæt »