Skip to main content
CRYOTHERAPY

Budgetberegning for udstyr til kryoterapi

By maj 10, 2016april 16th, 2020No Comments

Uanset om du overvejer at starte en ny virksomhed med kryoterapi eller tilslutte kryoterapi til din nuværende forretning, er det vigtigt at tage højde for ikke blot kryoterapi-køb, men også det nødvendige kryokammerudstyr og det nødvendige sikkerhedsudstyr.

Vi i CRYONiQ har den førstehåndserfaring med at budgettere til et vellykket kryoterapicenter selv. Takket være denne oplevelse kan vi give vores kunder en masse uvurderlige oplysninger om budgettering til kryoterapi.

Vores erfaring med forskellige kryoterapikamre og kryoterapiudstyr har hjulpet os med at finde ud af, hvad der fungerer bedst. At have denne viden var vigtig for os, da vi skiftede over til fremstilling af vores egne kryoterapiprodukter.

Vores CRYO XC ™ kryoterapikammer er frugten af ​​vores oplevelse som kryoterapi-forretningsejere og distributører af kryokamre og kryoudstyr. Vi havde lagt stærk vægt på flydende nitrogeneffektivitet og klientsikkerhed fra starten af ​​udviklingen. Enheden er let at installere og en fornøjelse at arbejde med takket være vores proprietære software. CRYO XC ™ har en unik TCCM-termisk kontrast kryoterapi-tilstand for at maksimere din afkast på investering.

Takket være ovennævnte, vil de penge, du investerer i kryoterapimaskine og udstyr, blive brugt penge.

CRYOCHAMBER UDSTYR

Det nødvendige udstyr afhænger af den type CRYO XC ™ kryoterapikammer, du vælger.

CRYO XC ™ krypterapi-kammertyper
Ikke-tryk (Dewar) system

Dette system bruger en Dewar-tank og leveres med 2x 50 L Dewar-tanks som standard.

Tryksystem

Dette system bruger en trykbeholder, der ikke leveres som standard med enheden.

CRYOTHERAPY FACILITY SIKKERHEDSUDSTYR
Ventilation / AC

Din nitrogenudbyder kan muligvis kræve, at du installerer et ventilationssystem i kryoterapirummet. Vi anbefaler dig at konsultere nitrogenleverandøren på forhånd.

Hvis du allerede har en Ventilation / AC på plads, skal du først kontrollere, om den er tilstrækkelig, hvis ikke kontakte din lokale leverandør.

Teknisk anbefaling
Systemets ideelle udskiftningskapacitet er mindst 1 kubikfod per minut (CFM) pr. Kvadratfod af rummet.

Oxygen Sensor
Din kvælstofleverandør kræver muligvis installation af en iltføler i kryoterapirummet. De skal også være i stand til at give råd om, hvor de kan købe en sådan sensor.

Hvis du har brug for hjælp, skal du kontakte os, så vil vi guide dig igennem.

Leave a Reply

Oversæt »