Om Cryochamber – Cryosauna CRYO XC ™

Kryokammeret kaldes også cryosauna er et innovativt udstyr, der giver krypterapi-behandlinger i hele kroppen med ekstremt kolde temperaturer. Kryokammeret / kryo-saunaen er blevet en af de mest anvendte former for kryogen kammerterapi. Dens popularitet er vokset inden for mange forskellige områder af sport, sundhed og velvære. Når vi bruger kryoterapi-kammerapparatet, har vi nu måder at stimulere kroppen til at komme sig hurtigere, for at lindre smerter, at aftappe betændelse, øge mobiliteten, styrke, fleksibilitet, forbedre tilstanden med mange autoimmune sygdomme, øget produktion af hudkollagen og cellulite reduktion. Det opnår disse ønskelige effekter ved at drage fordel af betingelserne, der er opstillet i ekstreme temperaturer i området fra -110 ° C til -160 ° C i kryokabinen.

Hvordan det virker

Systemet blander dampe af flydende nitrogen med luft for at give ekstremt lave temperaturer inde i klientkabinen. Før en række sessioner startes, forkøles Cryosauna – Cryochamber til en standardtemperatur, når enheden er færdig med at forkøle klientkryo-kabinen, er enheden klar til behandling. Standardtemperaturer i kryoterapisessionen varierer fra -110 ° C til -160 ° C / -166 ° F til -260 ° F baseret på driftsform. Længden på sessionen kan variere fra 2 minutter op til 3,5 minutter. Indstillinger og tilstande kan justeres når som helst under behandlingen, hvis klienten anmoder om lavere temperaturer eller en kortere / længere session.

Hvad er virkningen af WBC?

Mens den er i drift sænker den ekstremt kølige luft hurtigt hudtemperaturen, som kroppen reagerer ved at starte vasokonstriktionsprocessen. Vasokonstriktion finder sted som en defensiv reaktion af kroppen på det ekstreme miljø. Når behandlingen er afsluttet, og den kolde stimulering er afsluttet, træder vasodilatationsprocessen i funktion og gør det muligt for blod at vende tilbage til områder, hvorfra blod blev skubbet ud. Når klienten forlader kryo-maskinen, kan klienten føle et rush af endorfiner, som varer i en periode på op til 4 timer, samt en følelse af øget blodgennemstrømning gennem ekstremiteterne.