Vores mål

Vores ultimative mål er at tilbyde det bedste kryokammer og opbygge en langvarig kundeorienteret og innovativ forretning.

Sikkerhedsstandarder

Vi arbejder tæt sammen med vores partnere og kvælstofleverandører for ikke kun at følge sikkerhedsstandarder inden for kryoterapi, men også opstille, revidere og forbedre eksisterende standarder.

Vores service

Vores dedikation til service kommer til udtryk ved øjeblikkelig respons på tekniske problemer. Vores holdning til tekniske spørgsmål er ligetil, hvis der opstår problemer, skal vi sikre, at problemet løses ASAP og sørge for, at problemet ikke opstår igen.

Produktlevetid

Vores Cryosaunaer er fremstillet til en lang levedygtighed. De allerførste kryokamre fra CRYONiQ blev bygget i 2016 og har en fantastisk servicerekord indtil i dag.

Session kvalitet

Vores kryokamre er bedømt som kryokammeret med den bedste kvalitet-kryoterapisession. Et vigtigt aspekt af kryoterapikamre, som ofte overses.

Pålidelighed

CRYO XC ™ er blevet markeret som krystalkammeret med den højeste pålidelighedstal ud af 7 konkurrenter på markedet (august 2018).